Klant ervaringen

“Ik vind het geweldig hoe je spelletjes ingezet hebt om mijn gedrag te spiegelen. Confronterend, speels en met humor.”
“Als coach spiegel je goed het gedrag dat ik aan je beschrijf met het gedrag dat ik uitvoer. Daarnaast laat je mij, door het gebruik van spelvormen en werkvormen, makkelijke connecties in mijn eigen handelen maken. Je communicatie is direct waardoor je als coachee wordt geconfronteerd en moet nadenken over de manier waarop je in je eigen denk- en handelingspatroon zit.”
“Ben je op zoek naar een coach die niet alledaags is, die je uit je comfortzone haalt waardoor je meer vanuit je hart spreekt en iets minder vanuit je verstand? Dan is Bert jouw ideale coach! Ik heb voor Bert gekozen omdat hij mij enorm verraste door vragen te stellen die mij aan het denken zette. In plaats van mooie verhaaltjes over manier van aanpak en allerlei tests, pakt Bert het anders aan. Tijdens zijn vragen observeert hij je en zodoende ‘leest’ hij ‘hoe je erbij zit’ en ‘wat dingen/situaties met je doen’. Door een open interactieve manier kwam ik onbewust erachter waar mijn hart ligt. Het mooiste aan mijn coaching bij Bert was dat de antwoorden op mijn zoektocht vanuit mezelf kwamen (en niet door een mening van anderen gevormd).
“Voor mij was het hele traject goed! Je sloot aan bij mijn behoeftes. Wist hoe je de juiste vragen op de juiste momenten moest stellen, liet stiltes vallen en hield mij een spiegel voor. Er was ruimte voor verdriet, maar ook voor humor, ontspanning en gezelligheid. Dat alles gebeurde met respect voor elkaar!”
“Je helpt door een spiegel voor te houden en te drukken op punten die pijn doen. Je geeft inzicht in situaties. Doordat je eerlijk tegen mij was en niet altijd een correct politiek antwoord gaf, dat waardeer ik enorm.”
“Ik wil je bedanken voor al die leermomenten, goede gesprekken, gezelligheid, duwtjes in de rug en pret.”
“Je maakt gebruik van diverse vraagtechnieken en coaching methodes die mij steeds aan het denken zet vanuit een andere invalshoek. Je geeft ook complimenten en/ of spreekt je bewondering uit, dit is prettig wanneer je je kwetsbaar opstelt bij een coach. Daarnaast organiseer je ook facilitair de sessies goed, dit waardeer ik.”
“Het doorvragen van Bert vond ik super, daar heb ik veel aan gehad. Ik vond de vraagstelling van Bert ontzettend helpen en diepgaand. Mijn complimenten daarvoor. ”
“Met de eeuwige chaos die je creëerde in mijn gedachten heb je mijn hersens constant in beweging gehouden. Heel erg bedankt, Bert!”
“De manier waarop jij begeleidt, daar neem ik mijn pet voor af. Ik vind het mooi hoe betrokken je bent. Je laat ook anderen de leiding nemen en laat je zelf horen met opmerkingen die mij bijblijven.”
“Doordat Bert bepaalde vragen stelt, brengt hij mij op ideeën die ervoor zorgen dat ik ook verdiepende vragen stel.”

Enthousiast naar aanleiding van de ervaringen?