Hoe ziet een traject eruit?

Bij coaching ben je gericht op het verbeteren van prestaties in de uitvoering van je beroep of functie. We kunnen ons daarbij richten op je persoonlijke of je professionele doelen – of een combinatie van beide.

Dit doen we in een aantal sessies, meestal 5 tot 8. Van tevoren spreken we af welke aspecten van je functioneren we gaan werken. De effecten van de coaching evalueren we samen en met de opdrachtgever. Er kan gebruik gemaakt worden van gerichte opdrachten en observaties.

Leer meer over de verschillende soorten coaching

Individuele coaching

Loop jij zelf of een van je medewerkers vast in het werk? Individuele coaching is een sterke interventie waarin we samen zoeken naar handvatten die je de mogelijkheid geven om met de situatie om te gaan. 

Loopbaan coaching

Vraag je je af of je huidige baan nog de juiste is voor jou? Ben je op zoek naar iets anders, maar je weet niet wat? In een aantal gesprekken ga ik samen met je op zoek naar jouw antwoorden. 

Coaching in de sneeuw

Ben jij graag in beweging en doe je dat het liefst in de sneeuw? Wil je werken aan je (team) ontwikkeling met actieve werkvormen? Met coaching in de sneeuw ga je skiënd of snowboardend werken aan het zoeken naar balans of andere ontwikkel kansen.

Teamcoaching

Werkt je team langs elkaar heen en lukt het, ook na het maken van afspraken, niet om de samenwerking op gang te krijgen of te houden? Met teamcoaching breng ik door individuele gesprekken en gezamenlijke bijeenkomsten beweging in het team.

De B van berichten