Klanten aan het woord

“Je helpt door een spiegel voor te houden en te drukken op punten die pijn doen. Je geeft inzicht in situaties. Doordat je eerlijk tegen mij was en niet altijd een correct politiek antwoord gaf, dat waardeer ik enorm.”
Monique Meester, ROC Midden Nederland

“Ben je op zoek naar een coach die niet alledaags is, die je uit je comfortzone haalt waardoor je meer vanuit je hart spreekt en iets minder vanuit je verstand? Dan is Bert jouw ideale coach!
Ik heb voor Bert gekozen omdat hij mij enorm verraste door vragen te stellen die mij aan het denken zette. In plaats van mooie verhaaltjes over manier van aanpak en allerlei tests, pakt Bert het anders aan. Tijdens zijn vragen observeert hij je en zodoende ‘leest’ hij ‘hoe je erbij zit’ en ‘wat dingen/situaties met je doen’. Door een open interactieve manier kwam ik onbewust erachter waar mijn hart ligt. Het mooiste aan mijn coaching bij Bert was dat de antwoorden op mijn zoektocht vanuit mezelf kwamen (en niet door een mening van anderen gevormd).
Erna Timmerman – van Lieshout, Office Manager SineFuma 

“Ik wil je bedanken voor al die leermomenten, goede gesprekken, gezelligheid, duwtjes in de rug en pret.”
Sanne, docent-assistente Calo

“Je maakt gebruik van diverse vraagtechnieken en coaching methodes die mij steeds aan het denken zet vanuit een andere invalshoek. Je geeft ook complimenten en/ of spreekt je bewondering uit, dit is prettig wanneer je je kwetsbaar opstelt bij een coach. Daarnaast organiseer je ook facilitair de sessies goed, dit waardeer ik.”
Online Communicatie medewerker

“Het doorvragen van Bert vond ik super, daar heb ik veel aan gehad. Ik vond de vraagstelling van Bert ontzettend helpen en diepgaand. Mijn complimenten daarvoor. ”
Supervisante Hogeschool Utrecht

“Met de eeuwige chaos die je creëerde in mijn gedachten heb je mijn hersens constant in beweging gehouden. Heel erg bedankt, Bert!”
Luuk, student Windesheim

“De manier waarop jij begeleidt, daar neem ik mijn pet voor af. Ik vind het mooi hoe betrokken je bent. Je laat ook anderen de leiding nemen en laat je zelf horen met opmerkingen die mij bijblijven.”
Wouter, student Calo

“Doordat Bert bepaalde vragen stelt, brengt hij mij op ideeën die ervoor zorgen dat ik ook verdiepende vragen stel.”
Supervisante Hogeschool Utrecht